Maak dromen waar bij één van de 11fountains

Algemeen 10-2023

** De actie is afgelopen. Je kan je helaas niet meer aanmelden. Alle winnaars hebben een bericht gekregen. **

De 11fountains maken dromen waar

Stel je voor dat je een wens kunt laten uitkomen. Dat je een speciaal moment kunt delen met geliefden, vrienden of zelfs een wildvreemde. De 11fountains wensactielaat je droom uitkomen. 

Dat de provincie Fryslân elf steden heeft weet bijna iedereen. Sinds 2018 heeft iedere stad een eigen fontein gekregen. Niet zomaar eentje, het zijn 11 kunstwerken gemaakt door 11 internationale kunstenaars. Deze fonteinen vertellen ieder een uniek verhaal en zijn een symbool van de cultuur en geschiedenis van hun stad. Maar wat als deze fonteinen nog een ander verhaal konden vertellen, namelijk jouw verhaal?

Hoe?

In december laten we de wensen uitkomen, bij één van de fonteinen van 11fountains. We kunnen geen reis naar de maan beloven of kaartjes voor een Frans pretpark voor de hele familie.

We kiezen uit de inzendingen een aantal gelukkige winnaars die hun droom werkelijkheid zien worden bij één van de 11fountains. Misschien is dit je kans om een aanzoek te doen bij een fontein. Of wil je een schuimfeest organiseren voor de hele buurt, maar vooral voor beppe? Zelfs als je eens wilt helpen in het onderhoud van je favoriete fontein en een kijkje wilt nemen achter de schermen, dit is je kans. Je kunt je droom of wens tot 30 november inzenden. Twijfel dus niet en zet je droommuts op.